Persondatapolitik

Landegruppe Sydafrika er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Landegruppe Sydafrika, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Landegruppe Sydafrikas behandling af dine personoplysninger.

Landegruppe Sydafrikabehandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

Landegruppe Sydafrika indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
1. Når du indmelder dig som medlem af Landegruppe Sydafrika eller udøver medlemsaktiviteter.
2. Når du tilmelder dig som medlem af Landegruppe Sydafrika eller ønsker at gøre brug af Landegruppe Sydafrika indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Landegruppe Sydafrika, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til- og frameldinger til aktiviteter og arrangementer. I denne forbindelse indsamler Landegruppe Sydafrika alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel medlemsnummer, navn og børns alder.

I forbindelse med enkelte arrangementer kan det være nødvendigt for Landegruppe Sydafrika at indsamle oplysninger vedrørende fødevareallergier. Disse oplysninger videregives kun til tredjepart i anonymiseret form og slettes herefter.

Landegruppe Sydafrika opbevarer dine personoplysninger, så længe du er medlem. Det vil sige indtil du aktivt melder dig ud, eller ind til tre måneder efter betalingsfristen for kontingentet

Du kan kontakte Landegruppe Sydafrika via e-mail: landegruppesydafrika@gmail.com